Izdelava spletnih strani

Vsako podjetje nujno potrebuje spletno stran in tu vam lahko pomaga podjetje Net Art. Izdelujemo strani, ki so učinkovite in vam pomagajo razširiti vaš krog strank. Izdelujemo od enostavnih spletnih strani do bolj zahtevnih. Za najbolj enostavne imamo pred pripravljenih več predlog tako, da je izdelava res hitra in seveda poceni. Za bolj zahtevne pa se je potrebno bolj potruditi, zato je cena seveda višja. Izdelava spletnih strani je pri nas seveda temeljita in tudi prilagojena za vse brskalnike. To je zelo pomembno za visoke pozicije, storitev se imenuje optimizacija. Optimizacija se začne že pri sami izdelavi z izbiro pravih ključnih besed. Te se kasneje učinkovito vključijo v spletno stran. Sama on-site optimizacija je enostavna, cena pa je vključena v samo izdelavo in je zelo pomembna, kot sama izdelava spletnih strani.

Off-site optimizacija

Poseben in zelo pomemben segment je off-site optimizacija spletnih strani. Če se vaša spletna stran ne prikazuje dovolj visoko v iskalnikih (google…) je potrebna off-site optimizacija. To pomeni dodajanje povezav iz drugih spletnih strani in blogov. Povezave pripomorejo k višji poziciji vaše spletne strani. Sama spletna stran je neučinkovite če jo vaše potencialne stranke ne najdejo v brskalnikih. Tako lahko vidite, da je izdelava spletnih strani zahtevno delo , ki ga je boljše prepustiti strokovnjakom.

WordPress platforma

Izdelava spletnih strani, ki so enostavne večinoma izdelamo na wordpress platformi. Platforma je zelo enostavna za uporabnika in za razvijalce pa enostavna za dodajanje novih funkcionalnosti spletne strani. Platforma je odprto kodna, kar pomeni brezplačno uporabo programske opreme, se ves čas nadgrajuje in sledi modernim smernicam v svetu spletnih strani. Na spletu je dostopna široka paleta navodil in video predstavitev za uporabo sistema. Prednost wordpress platforme je tudi široka uporaba tako da niste vezani na samo enega razvijalca oziroma na tistega ki vam je stran izdelal na začetku.